Personvernerklæring for Otte AS

I Otte er vi opptatt av å håndtere personopplysninger i tråd med gjeldende regelverk, på en trygg og sikker måte. Her finner du mer informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og hvordan du kan utøve dine rettigheter som registrert. Datatilsynet beskriver behandling av personopplysninger som “all bruk av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering, eller en kombinasjon av slike bruksmåter”.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Otte AS behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger behandler vi og hvorfor

I vårt arbeid og kommunikasjon med kunder og kontakter blir det behandlet personopplysninger i de forskjellige løsningene og kanalene som er i bruk.

Vi behandler vi følgende personopplysninger om våre kunder:

  • navn
  • tittel/rolle
  • firmaadresse
  • telefonnummer
  • e-post

I tillegg kan andre personopplysninger bli behandlet dersom det er nødvendig for gjennomføring av eventuelle avtaler og tjenester. Vi behandler personopplysninger i hovedsak for å utføre oppdrag for våre kunder, og det rettslige grunnlaget er da som oftest at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale (Personopplysningsloven, GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b). Ved arrangering av kurs, seminarer, nyhetsbrev eller lignende, kan det rettslige grunnlaget være samtykke (Personopplysningsloven, GDPR art. 6 nr. 1 bokstav a).

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for å lære om hvordan nettstedet brukes og hva vi kan forbedre. Samtykke til cookies håndteres i nettleser eller i annen applikasjon du bruker når du besøker vår nettside. 

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysningene dine?

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet de er samlet inn for, i tråd med gjeldende regelverk.

De registrertes rettigheter

Hvis du er registrert i våre systemer, har du med visse forbehold disse rettighetene, som beskrevet på Datatilsynets nettsider:

Endringer i personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 11.august 2020. Den vil endres ved behov.

Kontaktinformasjon

post@otte.no

nb_NO
en_GB nb_NO