Kontakt

Cathrine Vånge Singstad er utdannet forvaltningsinformatiker, en kombinert grad i IT og juss, og brenner for digitalisering, sikkerhet og personvern. Bakgrunnen hennes bidrar til en god forståelse av samspillet mellom teknologi, regelverk og mennesker. Cathrine er for tiden i oppdrag som informasjonssikkerhetsrådgiver, og har tidligere vært både personrådgiver og fungerende CISO, i Tolletaten. Hun har tidligere jobbet som cybersikkerhet seniorkonsulent Sopra Steria, vært personvernombud, og har jobbet flere år i teknologimiljøet hos Microsoft Development Center. Cathrine er en erfaren prosjektleder, kurs- og foredragsholder, og er opptatt av å engasjere og involvere menneskene rundt seg.

cathrine@otte.no
+47 95811540

Per Øivind Skard har jobbet med ledelse, salg og forretningsutvikling i Orkla Media, Amedia og Edda Media i 15 år. Skard har også grundet / vært med på å starte flere selskap innen media, IT og logistikk. Han kommer fra stillingen som Direktør for økonomi, forretningutvikling og salg i IKT-Norge og har også erfaring fra en rekke styreverv.

per@otte.no
+47 93404114

Torgeir Waterhouse har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Han kommer nå fra stillingen Direktør for internett og nye medier i IKT-Norge, i tillegg har han deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

torgeir@otte.no
+47 41612096


Besøks- og postadresse:

Otte AS
Stortingsgata 12
0161 Oslo

///what3words: honestly.usage.tunes